Prevoz iz Niša na koncerte svetskih bendova

Aleksa Anđelić 2019.
Komentari

Planetarno popularne zvezde iz muzičke industrije u narednom periodu nastupiće kako u Srbiji tako i u okolnim zemljama. Sastavi koji će održati koncerte su Manowar, Whitesnake, The cure i Slayer. Za sve nastupe organizovani su prevozi iz Niša.

The cure / Foto: rollingstone.com

Hevi metal bend Manowar nastupiće u Sofiji 16. juna u okviru svetske turneje The final battle world tour 2019. Koncert će se održati u areni Armeec. Cena povratnog prevoza i ulaznice za stajanje je 7000 dinara, dok je povratni prevoz i karta za sedenje 9000 dinara. Oni koji imaju kupljene ulaznice, mogu prijaviti samo prevoz po ceni od 2500 dinara.

Najveći svetski rok bend svih vremena Whitesnake održaće koncert 27. juna u Beogradu u okviru turneje Flesh & blood. Iako je prvobitno najavljeno da će nastupiti na Gitarijadi u Zaječaru, zbog neadekvatnih uslova organizatora za nastup benda, koncert je premešten. Karte se prodaju po ceni od 2500 dinara za parter i tribine i 3500 dinara za fan pit. Cena prevoza iz Niša je 2000 dinara. Polazak je na dan koncerta u 14 časova, a povratak nakon nastupa.

139272edit

Manowar; Foto: rewizor.ru

The cure nastupiće 4. jula na Exit festivalu. Oni nastupaju u Novom Sadu u okviru turneje kojom proslavljaju 40 godina postojanja. Ulaznice se prodaju po ceni od 3000 dinara za stajanje i 5000 dinara za fan pit. Cena prevoza iz Niša je 3000 dinara. Oni koji imaju već kupljene karte mogu prijaviti samo prevoz u iznosu od 2500 dinara.

Prijave za sve koncerte vrše se u CD sound-u i turističkoj agenciji Big star travel. Dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj 063/ 426 958.

Ključne reči: muzika , Whitesnake , manowar , slayer , the cure , prevoz , organizovan prevoz ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.