Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

U prodaji ulaznice za Nišvil

Katarina Mladenović 8.6.2019. Komentari

U prodaji su sve vrste ulaznica za ovogodišnji Nišvil džez festival, koji će se ove godine održati od 2. do 11. avgusta. Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a u Srbiji i inostranstvu, a mogu se naručiti i onlajn.

Foto: www.nisville.com

Komplet ulaznica za parter košaće 3.000 dinara, za tribine 4.000 dinara, dok cena polukompleta ulaznica za tribine, za dva dana, iznosi 2.500 dinara. Pojedinačnu ulaznicu za tribine posetioci mogu kupiti za 1.750 dinara. Komplet ulaznica za VIP tribinu košta 5.000 dinara, dok se pojedinačna VIP ulaznica može nabaviti po ceni od 2.000 dinaraKarte su dostupne u knjižarama Indigo i Delfi, turističkim agencijama Big Star Travel i Travego, u menjačnici Exclusive Change 18 i na OMV pumpama.

Ovo je 25. po redu Nišvil, a za deset dana trajanja festivala biće izvedeno 300 programa na 20 bina i nastupiće 1.000 izvođača. U glavnom festivalskom programu, od 8. do 11. avgusta, nastupiće, između ostalih, Maseo Parker, Šon Kuti, Džamal Tomas, Malina Moje, Keni Verner, Kristijan Skot, Tihomir Pop Asanović i Lari Vučković.

ulaznice,nišvil 2019,nisville jazz festival,muzika,zabava,karte,prodaja,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.