Studentska žurka povodom Dana Univerziteta

Katarina Mladenović 2019.
Komentari

Povodom Dana Univerziteta, 16. juna će u Banovini biti održana žurka, na kojoj će nastupiti Blackberries bend sa solistima Danielom Kajmakoskim, Oliverom Katićem i Andrijanom Stanković i di-džej Zarez. Početak je zakazan za 21 čas.

Foto: www.catering-kvatric.hr

Daniel Kajmakoski je pobednik X–aktora 2014. godine, a 2015. godine je predstavljao Makedoniju na Evroviziji. Učestvovao je i u emisiji Tvoje lice zvuči poznatoOliver Katić od 2003. godine nastupa kao klubski muzičar, a aktivan je i kao kompozitor i tekstopisac. U finalu takmičenja Ja imam talenat 2010. godine osvojio je drugo mesto. Blackberries bend nastao je 2012. godine, a njegova muzika je kombinacija elektro popa, džeza, sambe i hausa. Andrijana Stanković je pevačica ovog benda, a njena najpoznatija numera je Tajne skrivene. Najavljen je i nastup di–džej Zareza, čiji je muzički stil blizak elektronskoj minimalističkoj muzici sa tehno primesama. Događaj organizuju Studentski kulturni centar i Studentski parlament Univerziteta u Nišu.

Ulaznice za žurku dostupne su u prostorijama studentskih parlamenata na fakultetima. 

Ključne reči: studentska žurka , dan univerziteta u nišu , Banovina , Danijel Kajmakoski , Oliver Katić , muzika , zabava ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.