Dođi na Amfi − Vol. 8

Anastasija Arvai 2019.
Komentari

Festival hip-hop kulture Dođi na Amfi održaće se od 18. do 20. jula osmi put na amfiteatru keja. Program svakog dana počinje u 18 časova.

Foto: www.facebook.com/dodjinaamfi/

Prvi dan festivala namenjen je radionicama za mlade i tom prilikom predstaviće se mladi umetnici iz deset država. Narednog dana, nastupiće niški rep izvođači Demonio i Furio Đunta, kao i Mali Mire i Fox. Najavljeno je i nadmetanje u košarci Basket 1 na 1, kao i nastupi grupa Freestyle rap and dance Showcase, koje će mladima pružiti priliku da pokažu svoje talente i veštine u plesu i sportu.

U okviru trećeg dana nastupiće Bad CopyStrukaKendiPapi JaazSick PrimeIglaGrzi i Meta. Nakon toga, održaće se takmičenje u hip-hopu, kao i takmičenje u crtanju grafita. Biće prikazani i brojni radovi mladih umetnika. Festival organizuje KOM 018u saradnji sa Francuskim institutom u Nišu, kao i sa partnerima iz Češke, Poljske, Mađarske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Albanije. 

Ulaz je besplatan.

Ključne reči: Dođi na Amfi , festival , hip hop , Niš , kultura , muzika , grafiti , zabava i muzika , košarka , kej , amfiteatar ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.