Prijava

Detaljna pretraga

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Konkurs Nišvila za plakat za Midnight Jazzdance binu

Katarina Mladenović 17.7.2019. Komentari

Nišvil džez festival organizuje konkurs za izradu idejnog rešenja za plakat i heder za Fejsbuk događaj za Midnight Jazzdance binu. Konkurs je otvoren do 20. jula, a pobednik konkursa će biti saopšten u roku od sedam dana po završetku istog na sajtu Nišvila.

Foto: nisville.com

Na plakatu bi trebalo da stoji ime festivala, bina koja je u pitanju, kao i datumi i imena izvođača po danima. Imena hedlajnera večeri, tj. onih koji nastupaju između 1.30 i 3.30, treba da budu veća od imena ostalih učesnika te večeri. Na plakat treba staviti lokaciju festivala, a pri dnu ostaviti predviđenu prazninu za sponzore festivala. Pobednik konkursa će kao nagradu dobiti dva kompleta ulaznica, kao i dve bekstejdž propusnice za di-džej binu. Ukoliko živi van Niša, dobiće i pun pansion u Studentskom domu za dve osobe za sva četiri dana festivala.

Rešenja i predlozi se mogu slati na imejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Više informacija možete videti na sajtu Nišvil džez festivala.

Nišvil džez festival,konkurs,Midnight jazzdance stage,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.