Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Koncert grupe Fish in Oil u Feedback-u

Anđela Janjić 30.10.2019. Komentari

Grupa Fish in Oil nastupiće 15. novembra u klubu Feedback. Početak nastupa zakazan je za 22 časa.

Fish in Oil / Foto: Ana Paunković

Ovaj muzički sastav oformljen je 1993. godine u Prištini .Grupa izvodi instrumentalnu krosover-džez muziku na tragu bluza, rokenrola, etno muzike, filmske i pozorišne primenjene muzike , pa čak i panka i roka u nekim segmentima. To posebno dolazi do izražaja na nastupima uživo. Fish in Oil je od ranije poznata niškoj publici, jer  već nekoliko godina nastupa na Nišvil džez festivalu. Takođe, broje nastupe i na mnogim drugim festivalima u Srbiji i u regionu. Neki od festivala su: Street Food Festival, Roland Jazz Festival kao i Ring Ring. Članovi grupe su Branislav Radojković, Tom Feđa FranklinVeljko Nikolić–Papa Nik, Dušan Petrović  i Bratislav Braca Radovanović.

Fish in Oil će prezentovati i svoj novi studijski album pod nazivom Sve će biti u najboljem reduPubliku će pred nastup grupe zagrejati DJ Loptica, koji je zadužen i za žurku nakon koncerta.

Ulaznice se mogu kupiti u muzičkim radnjama Energy music shop i CD Sound po ceni od 500 dinara. Na dan koncerta cena će iznositi 600 dinara.

feedback,jazz,rock,Fish in Oil,muzika,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.