Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Karte za Fish in Oil u prodaji

Nevena Ivanović 12.11.2019. Komentari

Grupa Fish in Oil nastupiće 15. novembra u klubu Feedback. Početak nastupa zakazan je za 22 časa. 

Fish in Oil / Foto: Nemanja Đorđević

Ulaznice se mogu kupiti u muzičkim radnjama Energy music shop i CD Sound po ceni od 500 dinara do 15. novembra u 15 časova. Na dan koncerta cena će iznositi 600 dinara, a karte će biti u prodaji na ulazu u klub Feedback od 21 časa

Fish in Oil će prezentovati i svoj novi studijski album pod nazivom Sve će biti u najboljem reduPubliku će pred nastup grupe zagrejati DJ Loptica, koji je zadužen i za žurku nakon koncerta.

Ovaj muzički sastav oformljen je 1993. godine u Prištini. Grupa izvodi instrumentalnu krosover-džez muziku na tragu bluza, rokenrola, etno-muzike, filmske i pozorišne primenjene muzike, pa čak i panka i roka u nekim segmentima. To posebno dolazi do izražaja na nastupima uživo. Fish in Oil je od ranije poznata niškoj publici, jer već nekoliko godina nastupa na Nišvil džez festivalu. Takođe, broje nastupe i na mnogim drugim festivalima u Srbiji i u regionu. Neki od festivala su: Street Food Festival, Roland Jazz Festival kao i Ring Ring. Članovi grupe su Branislav RadojkovićTom Feđa FranklinVeljko Nikolić - Papa NikDušan Petrović  i Bratislav Braca Radovanović.

Fish in Oil,feedback,nastup,jazz,rock,karte u prodaji,muzika,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.