Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Orthodox Celts u klubu Irish Pub − Crazy Horse

Aleksandra Ničić 23.11.2019. Komentari

Beogradski sastav Orthodox Celts održaće 14. decembra samostalan koncert u klubu Irish Pub – Crazy Horse. Početak je u 22 časa.

Nakon duže pauze bend je krenuo u turneju pod nazivom Green roses 20th anniversary tour, u okviru koje će i biti održan sam koncert. Orthodox Celts je godinama na prostorima centralne i istočne Evrope propagirao i promovisao irski folk zvuk, i to po uzoru na bendove Dubliners i Pogues. Tokom prvih nekoliko godina rada postava se menjala i nadograđivala. Kasnije su snimili album Green Roses koji, kako kažu, smatraju jеdnim od ključnih albuma njihovog muzičkog i kreativnog uzleta. Upravo tokom ove turneje bend će svirati numere sa albuma Green Roses. Sem toga, na repertoaru će se naći i najveći hitovi njihove karijere.

Ulaznice su u pretprodaji od 23. novembra po promotivnoj ceni od 800 dinara, a preostali kontigent ulaznica biće u prodaji po ceni od 1000 dinara. Karte se mogu naći u Energy Music Shop-u, tržnom centru Kalča, CD Sound-u, kao i u samom klubu Irish Pub − Crazy Horse.

orthodox celts,Irish Pub − Crazy Horse,muzika,muzika i zabava,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.