Novogodišnji koncert Omladinske filharmonije Naissus

Nevena Ivanović 2020.
Komentari

Omladinska filharmonija Naissus, pod dirigentskom palicom maestra Zorana Andrića, nastupiće na tradicionalnom Novogodišnjem koncertu zakazanom za 11. januar u hali Čair. Početak je od 20 časova. 

Omladinska filharmonija Naissus / Foto: promo materijal

Na koncertu će uz Omladinsku filharmoniju Naissus nastupiti solisti Marco Frusoni i Simone Di Giulio. Sem njih, publici će se predstaviti i zvezda operske scene Neivi Martinez, kao i Valeria Attianese, Chiara Milini, Chiara Tarquini, Laura Andreini, Tehmine Schaeffer, Lieta Naccari i Federica Grumiro. Filharmoniju Naissus čini oko 60 mladih muzičara, koji su učenici Niže, Srednje i Visoke muzičke škole, kao i svršeni studenti. Omladinska filharmonija osnovana je oktobra 2010. godine na inicijativu maestra Zorana Andrića. Nastupali su širom Srbije, u Austriji, Italiji, Češkoj, Slovačkoj i Bugarskoj i do sada su imali preko 20 celovečernjih koncerata. 

Cena ulaznica je 500, 700, 800 i 1000 dinara. Karte se mogu kupiti na prodajnim mestima u Forum šoping centru i knjižari Tina DC4 (preko puta Ambasadora). 

Ključne reči: Omladinska filharmonija Naissus , solisti , sopranske dive , novogodišnji koncert , hala cair , zabava i muzika ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.