Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Novogodišnji koncert Omladinske filharmonije Naissus

Nevena Ivanović 5.1.2020. Komentari

Omladinska filharmonija Naissus, pod dirigentskom palicom maestra Zorana Andrića, nastupiće na tradicionalnom Novogodišnjem koncertu zakazanom za 11. januar u hali Čair. Početak je od 20 časova. 

Omladinska filharmonija Naissus / Foto: promo materijal

Na koncertu će uz Omladinsku filharmoniju Naissus nastupiti solisti Marco Frusoni i Simone Di Giulio. Sem njih, publici će se predstaviti i zvezda operske scene Neivi Martinez, kao i Valeria Attianese, Chiara Milini, Chiara Tarquini, Laura Andreini, Tehmine Schaeffer, Lieta Naccari i Federica Grumiro. Filharmoniju Naissus čini oko 60 mladih muzičara, koji su učenici Niže, Srednje i Visoke muzičke škole, kao i svršeni studenti. Omladinska filharmonija osnovana je oktobra 2010. godine na inicijativu maestra Zorana Andrića. Nastupali su širom Srbije, u Austriji, Italiji, Češkoj, Slovačkoj i Bugarskoj i do sada su imali preko 20 celovečernjih koncerata. 

Cena ulaznica je 500, 700, 800 i 1000 dinara. Karte se mogu kupiti na prodajnim mestima u Forum šoping centru i knjižari Tina DC4 (preko puta Ambasadora). 

Omladinska filharmonija Naissus,solisti,sopranske dive,novogodišnji koncert,hala cair,zabava i muzika,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.