Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Sastav Naked u Feedback-u

Jovana Kovačević 5.2.2020. Komentari

Beogradski sastav Naked održaće svoj prvi samostalni koncert u Nišu 21. februara u klubu Feedback. Početak je zakazan za 22 časa. 

Foto: Feliks Voloz

Etno-džez sastav Naked publici će se predstaviti u punoj sviračkoj formi, ali i sa novim, još uvek neobjavljenim numerama. Postavu čine Branislav Radojković (bas), Goran Milošević (bubnjevi, udaraljke), Đorđe Mijušković (violina) i Rastko Uzunović (klarinet, saksofon). 

Muzićki stil sastava Naked sastoji se od mešavine tradicionalne balkanske muzike i uticaja mediteranskog, afričkog i istočnoevropskog muzičkog nasleđa, sa elementima klasične i džez muzike. Nastup u Nišu deo je njihove aktuelne svetske turneje, a do sada su nastupili na festivalima kao što su EXIT, Nišvill Jazz festival, kao i u Indiji, Mađaskoj, Brazilu, Južnoj Koreji, Nemačkoj i drugim zemljama. Do sada su objavili četiri albuma: Noyz 2008 godine, Get Naked 2011. godine, Nakedonia 2015. i YES 2018. godine. 

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na lokacijama Ministarstvo Beer Bar i CD Sound po ceni od 500 dinara, dok će na dan koncerta cena biti 600 dinara

NAKED,feedback,koncert,etno džez,četiri albuma,zabava i muzika,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.