Doček 2018. godine u niškim klubovima

Aleksa Anđelić 2017.
Komentari

Ukoliko još uvek niste odlučili gde ćete dočekati 2018. godinu, niški klubovi imaju bogate ponude. S obzirom da svi žele da se što bolje provedu u najluđoj noći, mesta su ograničena, pa bi bilo dobro rezervisati ih na vreme.

www.lalive.com

Žurka u klubu Cubo počeće u 21 čas. U renoviranom ambijentu publiku će zabavljati poznati di-džej, koji će vrteti domaće i strane hitove. Cene pića su standardne, dok će cena ulaznice biti 400 dinara. Klub Troy počeće žurku u 22 časa. Za zabavu biće zaduženi di-džejevi Nemanja i Jerry. Cene pića se neće menjati. Pojedinačna ulaznica iznosiće 500 dinara, a grupna karta za pet osoba koštaće 6000 i 6500 dinara. Cena vip grupne karte biće 10900 dinara.

Feedback žurku započinje u 22 časa. Muziku će puštati di-džejevi Ljudski Maximum, Miloš Ilić i Reel Filip Marjanović. Takođe, publiku će zabavljati niški bend Stereo Banana i Roots Alternative DJ’s. U klubu Vavilon miks domaće i strane muzike od 22 časa puštaće di-džej Lukowski. Grupna karta za pet osoba koštaće 4200 dinara, dok će pojedinačna cena ulaznice biti 300 dinara. Za rezervaciju stola potrebno je minimum četiri karte.

Di-džej Skida biće za miksetom u Process Vipbar-u od 22 časa i zabavljaće publiku domaćim i stranim hitovima. Cena ulaznice je 500 dinara. U klubu Liv za di-džej pultom od 21 sat biće Mande. Cena karte iznosiće 800 dinara, dok će na ulazu u klub mali kontigent ulaznica koštati 1200 dinara. U oba kluba cene pića su promotivne.

Ključne reči: muzika , nova godina , najluđa noć , niški klubovi , klub ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.