Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Album slobode i mladosti „Lust For Life”

Nataša Spasovski 1.7.2021. Komentari

„Lust For Life” je peti po redu studijski album američke pevačice Lane del Rej. Objavljen je 2017. godine i čini ga 16 pesama.

Foto: www.wallpaperaccess.com

Love je prva pesma ovog albuma koja govori o današnjoj omladini i njihovim problemima. Pevačica daje savet mlađoj generaciji kako je svet pod njihovim nogama i da ne brinu jer su oni sastavni deo budućnosti. Zatim, tu je numera Coachella – Woodstock In My Mind čiji je fokus muzički festival pod nazivom Coachella, a svaki festival sa sobom donosi pozitivnu energiju i budi osećaj slobode i mladosti. White Mustang je melodija o ljubavi prema pogrešnom čoveku, o čoveku koji se plaši ljubavi. Cherry dovodi u pitanje pravu ljubav i kako bi ona trebalo da izgleda. Lust For Life je nastala u saranji sa The Weekndom i po njoj je album dobio naziv. Inspirativnu poruku šalju sledeći stihovi:

'Cause we're the masters of our own fate

We're the captains of our own souls

There's no way for us to come away

'Cause boy we're gold, boy we're gold

Zajedno sa Ejsep Rokijem snimila je dva singla po nazivom Summer Bummer i Groupie Love. God Bless America – And All The Beautiful Women In It je numera koja stavlja pečat na slobodu i lepotu svih žena. Odmah nakon nje sledi pesma  Tomorrow Never Came lagana balada o ljubavi koja nije ugledala svoju svetlost dana.

Album Lust For Life nam skreće pažnju ka mlađim generacijama i njihovim problemima. Zatim, pruža nam energiju festivala i budi osećaj slobode i mladosti. Pevačica nam na specifičan način predstavlja  pravu ljubav, ali i ljubav prema pogrešnom čoveku. Za sam kraj stavlja pečat na jedinstvenost i originalnost žena.

 Izvori: www.famoza.netwww.b92.net.

muzika,preporuka albuma,Lust For Life,Lana del Rey,Cherry,The Weeknd,White Mustang,Coachella – Woodstock In My Mind,Love,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.