Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Kolja i „Grobovlasnici” nastupaju u dvorištu Univerziteta

Emilija Miliev 6.9.2021. Komentari

Nikola Pejaković Kolja zajedno sa bendom „Grobovlasnici” održaće koncert 16. septembra u dvorištu Univerziteta. Početak je zakazan za 20 časova.  

Foto: pixabay.com

Zajedno sa Koljom nastupa bend Grobovlasnici koji čine gitarista Voja Aralica, klavijaturista Ivan Aleksijević, basista Milan Pavković i bubnjar Sale Ranković uz pratnju Nemanje Banovića i saksofoniste Kristijana Mlačka. Nikola Pejaković poznat je kao scenarista, reditelj i glumac, po statusu kultnog autora bluza sa albumom Mama, nemoj plakati, a strpljivo ga je učvršćivao sledećim Kolja. Pored ovih albuma poznati su Grobovlasnici i Četiri Prsta sa koga su se izdvojile Može malo sutra, Ala je lep ovaj svet, Svaku noć je isti mrak, Život je san. Veliku popularnost zadobila je numera Meksikanac koja je objavljena 2020. godine.  Trenutno vredno radi u studiju i priprema singl koji će se uskoro pojaviti u izdanju Long Play-a.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 1.000 dinara od 2. septembra na prodajnim mestima tickets.rs, kao i na lokacijama Irish Pub i CD Sounds. Cena ulaznice na dan koncerta iznosiće 1.200 dinara.

zabava i muzika,muzika,koncert,Nikola Pejaković Kolja,grobovlasnici,Banovina,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.