Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

EKV tribute i Deca iz vode u Feedback-u

Jelena Živadinović 9.2.2018. Komentari

Tribute projekat i grupa Deca iz vode nastupiće 15. februara u klubu Feedback. Početak je zakazan za 22 časa.

www.facebook.com/decaizvode

Deca iz vode nastala su pre četiri godine u Beogradu sa idejom da se koncertno obeleži sećanje na Milana Mladenovića, grupu EKV i njihov opus. Jedno od glavnih obeležja ovog benda je što je to jedini EKV tribute koji je istovetan nekadašnjoj njihovoj postavi. U ulozi Milana Mladenovića je Zoran Mladenović kao vokal i gitara, a klavijature, kao nekad Margita, svira već afirmisana mlada umetniica Luna Škopelja. Bas-gitaru svira Lazar Ostojić, a za bubnjevima je Nikola Rajović.

Na repertoaru su svi najveći hitovi sa šest studijskih albuma EKV-a, njihov debi kao Katarina II, kao i dva najveća hita iz Mladenovićevog perioda u grupi Šarlo akrobata. Grupa deluje u okviru istoimenog udruženja koje okuplja veći broj umetnika raznih profesija, koji se, inspirisani EKV-om, bave fotografijom, spotovima, filmom. Bend je u poslednje dve godine koncertno veoma aktivan. Održali su nastupe širom Srbije i bivše Jugoslavije, a sa niškom publikom sretali su se 2016. godine u Banovini i 2017. godine u klubu Feedback.

Karte po ceni od 350 dinara mogu se naći u Vintage Shop-u i Galileo Tours-u. Na dan koncerta karta će koštati 500 dinara.

ekv,Deca iz vode,feedback,koncert,muzika,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.