Omarr Hakim na Nišvilu

Sonja Vidojković 2018.
Komentari

Američki bubnjar Omarr Hakim nastupiće 10. avgusta na Nišvilu, zajedno sa svojim bendom OZ Experience. Kao članovi benda, nastupiće i basista Marthe, gitarista JC Maillard i pijanistkinja Rachel Z.

www.pearleurope.com

Omar Hakim je prvi angažman dobio u bendu Majka Mainierija, a vrhunac popularnosti dostigao je u grupi Weather Report. Osim džeza, aktivan je i u drugim muzičkim pravcima. Sarađivao je sa mnogim imenima rok, pop, soul i fank scene kao što su Sting, David Bowie, Madonna, Michael Jackson, Mick Jagger, Mariah Carey i Celine Dion. Rachel Z je sarađivala sa legendama kao što su Mofet, Al Foster, Lenny White, Victor Bailey, Al Di Meloa, Bobby Watson i Terri Lyne Carrington. Bavi se i alternativnim rokom.

Ovogodišnji Nišvil održaće se od 3. do 12. avgusta. Cena kompleta ulaznica od 21. januara je 2.000 dinara, a neposredno pred održavanje festivala iznosiće 4.000 dinara, dok će pojedinačna ulaznica koštati 1.500 dinara. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje.

 

Ključne reči: muzika , omar hakim , Nišvil , oz experience , nisville 2018 ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.