Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Omarr Hakim na Nišvilu

Sonja Vidojković 3.3.2018. Komentari

Američki bubnjar Omarr Hakim nastupiće 10. avgusta na Nišvilu, zajedno sa svojim bendom OZ Experience. Kao članovi benda, nastupiće i basista Marthe, gitarista JC Maillard i pijanistkinja Rachel Z.

www.pearleurope.com

Omar Hakim je prvi angažman dobio u bendu Majka Mainierija, a vrhunac popularnosti dostigao je u grupi Weather Report. Osim džeza, aktivan je i u drugim muzičkim pravcima. Sarađivao je sa mnogim imenima rok, pop, soul i fank scene kao što su Sting, David Bowie, Madonna, Michael Jackson, Mick Jagger, Mariah Carey i Celine Dion. Rachel Z je sarađivala sa legendama kao što su Mofet, Al Foster, Lenny White, Victor Bailey, Al Di Meloa, Bobby Watson i Terri Lyne Carrington. Bavi se i alternativnim rokom.

Ovogodišnji Nišvil održaće se od 3. do 12. avgusta. Cena kompleta ulaznica od 21. januara je 2.000 dinara, a neposredno pred održavanje festivala iznosiće 4.000 dinara, dok će pojedinačna ulaznica koštati 1.500 dinara. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje.

 

muzika,omar hakim,Nišvil,oz experience,nisville 2018,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.