Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Matt Bianco na Nišvilu

Tamara Radovanović 5.3.2018. Komentari

Britanski latino džez sastav Matt Bianco nastupiće 11. avgusta na Nišvilu. Bend ove godine obeležava 35 godina postojanja, a u okviru svetske turneje, na čijoj mapi se našao i Niš, oni će promovisati novi album pod nazivom Gravity.

www.open.spotify.com

Matt Bianco su 1983. godine osnovali Mark Reilly, Danny White i Kito Poncioni, a do sada je izdao 15 albuma i osam kompilacija. Osim izraženog latino džez uticaja, u njihovoj muzici su prisutni i fank, soul, pop, bosanova, pa čak i sving elementi. Neke od najpoznatijih pesama su Whose side are you on?Get Out Of Your Lazy BedMore Than I Can BearSay Its Not Too Late i druge. Album Gravity izdat je prošle godine i na njemu gostuje veliki broj novih muzičara iz sveta džeza. Sniman je u Brikstonu, Londonu i Stokholmu. 

Ovogodišnji Nišvil održaće se od 3. do 12. avgusta, a glavni festivalski program od 9. do 12. avgusta na niškoj Tvrđavi. Cena kompleta ulaznica trenutno je 2.000 dinara, a neposredno pre održavanja festivala iznosiće 4.000 dinara, dok će pojedinačna ulaznica koštati 1.500 dinara. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim u Srbiji i inostranstvu ili putem online prodaje.

 

muzika,matt bianco,Nišvil,latino džez,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.