Olimpijska postava izvođača za Festival 84

Aleksa Anđelić 2018.
Komentari

Exit tim pokrenuo je zimski muzički format festivala pod nazivom Festival 84, koji će biti održan od 15. do 18. marta na Jahorini. Na prvom Festivalu 84 Exit tim dovodi neke od najaktuelnijih svetskih zvezda, kao i domaće i regionalne muzičare. 

www.exitfest.org

Exit je objavio olimpijsku postavku izvođača za maratonske trke na Jahorini, a jedna od prvih ličnosti koja se našla na listi je Sigma, britanski muzičar. Takođe, na Jahorinu stižu i londonska grupa Asian Dub Foundation, Mahmut Orhan, Burak Yeter i ruski di-džej dvojac Filatov & Karas. Umek, slovenački di-džej, kao i Holanđanin di-džej Patrice Bäumel, ali i najtiražniji tehno duo na Balkanu, banjalučki tandem Mladen Tomić i Siniša Tamamović, imaće svoje nastupe na festivalu.

Na Jahorini će, pored stranih muzičara, nastupiti i regionalne zvezde, među kojima su Van Gogh, Bad Copy, Frenkie, Kontra i Indigo i Helem nejse. Takođe, dolaze After Affair, A Skitzo, Billain, Black Acid b2b Vanyano, DJ Soul, Forest People, Forniva b2b Andrej Jelić, G.Edd b2b Fedja Knajdl, Merakoon, Mr. Mehikano, Said5, Soole b2b Robert S, Woodie, Worda, Zli Jay i mnogi drugi.

Prvi dan festivala imaće žurku zagrevanja, a naredna dva biće otvorena u punom kapacitetu i u toku dana na ski-stazi i tokom noći u montažnom objektu na terenima ispred hotela Bistrica, ali i na drugim zatvorenim lokacijama. Poslednji dan biće rezervisan za žurku zatvaranja.

Ključne reči: exit 2018 , muzika , festival 84 , jahorina , festival ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.