Program Festivala 84

Aleksa Anđelić 2018.
Komentari

Festival 84 biće otvoren specijalnim događajem i dnevnim žurkama 15. marta. Narednog dana počinje žurka koja će trajati sve do zatvaranja festivala 18. marta. Čitav program festivala odvijaće se na otvorenom i zatvorenom prostoru, uključujući i pet dnevnih i noćnih bina.

www.exitfest.org

Na Olympic Main bini nastupiće Sigma, Asian Dub Foundation, Joris Voorn, Umek, Burak Yeter, Filatov & Karas, Mahmut Orhan, Patrice Baumel, ali i regionalni velikani Bad Copy, Forest People, Frankie, Kontra & Indigo, Helem Nejse, Van Gogh i Zli Jay. Muzički plamen na glavnoj bini, koja će biti smeštena u velikom montažnom objektu ispred hotela Bistrica, paliće se dva centralna dana festivala, 16. i 17. marta od 20 časova, dok će program trajati sve do ranih jutarnjih sati. Žurka se nakon toga nastavlja na Super G Afterparty bini, koja će se nalaziti u klubu Bistrica. Publici na festivalu predstaviće se klubske zvezde Siniša Tamamović b2b Mladen Tomić, Woodie, Billain, Forest People, A Skitzo, Worda, Soole b2b Robert S, G.EDD b2b Fedja Knajd, Forniva b2b Andrej Jelić i Black Acid b2b Vanyano.

Glavna bina Vučko biće otvorena 16. i 17. marta od 11 do 17 časova. Na toj bini nastupiće Sandrino, Marko Nastić sa Dejanom Milićevićem, Kristija Molnar, Alexander de Funk i After Affair. Na bini Addiko Jump, na kojoj će se otvoriti i zatvoriti festival, nastupiće popularna di-džej imena. Switch bina rezervisana je za hip hop, bass i d'n'b izvođače 16. i 17. marta. Na Switch bini nastupiće Mr Mehikano, Merakoon, di-džej Soul, Said 5, Helem Nejse i Kontra & Indigo, uz specijalna gostovanja izvođača sa glavne bine. 

Ključne reči: festival 84 , jahorina , exit 2018 , program , muzika ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.