Naissus Charity − Svi za Acka

Aleksa Anđelić 2018.
Komentari

U organizaciji Naissus festivala humanitarna open air žurka Naissus Charity − Svi za Acka, za pomoć Aleksandru Nikoliću, apsolventu novinarstva na Filozofskom fakultetu, biće održana 7. jula u Rovovima Niške tvrđave. Početak je zakazan za 21 čas.

Foto: www.budihuman.rs

Publiku će zabavljati di-džejevi Lea Dobričić, Marko Milosavljević, Vladislav Rashov i Mande. Takođe, za di-džej pultom će biti Nic Lawyer, Roots Alternative, Joy (El Jazzyra), Spirko i Funky Junkie. Ulaznice se mogu kupiti u svim WinWin radnjama i preko sajta DD Tickets-a. Cena karte je 500 dinara. 

Svako ko želi da pomogne može to učiniti tako što će SMS-om poslati 499 na broj 3030, putem linka e-doniraj ili uplatom na dinarski ili devizni račun. 

Aleksandru Nikoliću dijagnostifikovana je akutna mijeloidna leukemija, koja brzo i agresivno napada organizam. On se trenutno priprema za drugi ciklus hemioterapija, ali najveću šansu za oporavak pruža transplatacija matičnih ćelija. Procenat uspešnosti ove intervencije u inostranstvu je veliki, ali je za to potrebna finansijska pomoć. 

Ključne reči: muzika , humanitarna žurka , aleksandar nikolić , lečenje , svi za acka ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.