Sajam mentalnog zdravlja u Oficirskom domu

Tamara Radovanović 2019.
Komentari

Povodom obeležavanja Svetskog dana mentalnog zdravlja, Psihološko savetovalište za studente Studentskog kulturnog centra organizuje 10. oktobra u Oficirskom domu Sajam mentalnog zdravlja, pod sloganom Oseti osećanja. Početak je zakazan za 17 časova.

Foto: www.medicalnewstoday.com

Posetioci će imati priliku da saznaju kako prepoznati i razlikovati osnovna i složena osećanja, koja je njihova uloga, kako ih možemo regulisati i šta možemo učiniti kada nas preplave. Osim toga, biće reči o uzrocima i funkcijama osećanja, kao i o tome kada i zbog čega ona mogu dovesti do problema. Neke od tema biće i zablude u vezi sa emocijama i konstruktivno izražavanje emocija.

U saradnji sa Centrom za razvoj psihodrame i psihoterapije, Psihološko savetovalište za studente će 5. oktobra održati i psihodramsku radionicu sa početkom u 17 časova u SKC-u. Radionicu će voditi psiholog i psihodramski terapeut Jelena Jovanović, a prijave treba slati na imejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Ulaz na Sajam mentalnog zdravlja je slobodan i nije potrebno prijaviti se.

Ključne reči: zdravlje , mentalno zdravlje , sajam , Oficirski dom , svetski dan mentalnog zdravlja , psihologija , skc , Psihološko savetovalište za studente , jelena jovanović ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.